Cukormentes lágy túrótorta málnaszósszal
Legendás pástétomaim - fokhagymás sajtkrém & májpástétom
Eperkrémleves pisztáciával és kecskesajttal (cukormentes)
Tárkonyos zöldborsóleves húsgombóccal
Céklakrém (Hegyi Barbara) - kenceficék II.
Ajvárban pácolt pulykanyárs retek tztatzikivel
Fűszeres steakburgonya házilag
Csirkefalatok krémsajtos bundában
Túrógombóc tejföllel összesütve, vanília öntettel
Vichyssoise - francia póréhagyma krémleves
Medvehagymás csicseriborsó fasírt zellerpürével
Joghurtos palacsinta mézes-gyömbéres körtekompóttal
Szupergyors csípős csirkefalatok
Walesi póréhagyma krémleves füstölt szalonnával
Túrós mascarpone krémmel és barackkompóttal töltött palacsinta
Kenceficék I. - krémes körözött
Székelykáposzta, ahogy azt tanítják
Omlós fasírt krumplipürével és uborkasalátával
Gouda sajtban sült csirke chilis avokádómajonézzel és édesburgonya chips-szel
Disznókaraj tejszínes-citromos szószba fojtva, burgonyapárnákkal
A brutális finomság: milánói sertésborda
Sült kacsacomb fűszeres szilvaraguval
Gyors, isteni, laktató: tejszínes-gombás pulykaragu
Retro zöldborsó főzelék, avagy ezt etted kiskorodban
Jamaica a jamaicaiaké, avagy karibi sertésszűz édesburgonyába töltött ananász salsával
A tökéletes tárkonyos pulykaraguleves
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.