Most éppen mártogatósnak készült, de brutál finom lehet hamburgerben, szendvicsekben, répához vagy akár sültekhez! Viszont óvatosan, a cékla nagyon fog, ne a fehér ünneplőnkben álljunk neki ;)
Hozzávalók: 2 kisebb cékla, 1 evőkanál olaj, 300 g krémsajt (pl. Nádudvari), só, bors
Elkészítés: A nyers céklát meghámozzuk és kislyukú reszelőn lereszeljük. Sózom, borsozom, és hozzákeverem az olajat. Egy kicsit állni hagyom, majd összekeverem a krémsajttal.
Jó étvágyat!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.