Céklakrém Hegyi Barbarától - kenceficék II.

Most éppen mártogatósnak készült, de brutál finom lehet hamburgerben, szendvicsekben, répához vagy akár sültekhez! Viszont óvatosan, a cékla nagyon fog, ne a fehér ünneplőnkben álljunk neki ;) 

Hozzávalók: 2 kisebb cékla, 1 evőkanál olaj, 300 g krémsajt (pl. Nádudvari), só, bors

Elkészítés: A nyers céklát meghámozzuk és kislyukú reszelőn lereszeljük. Sózom, borsozom, és hozzákeverem az olajat. Egy kicsit állni hagyom, majd összekeverem a krémsajttal. 

Jó étvágyat!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyhagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr3515646676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://kiskonyhagasztro.blog.hu/