Édesburgonya krémleves

A tegnapi forró palacsinta mellé készült ez a szintén őszi, hűvös estéket szebbé varázsoló édesburgonya krémleves. A recepttel nagyon elégedett voltam, az én levesembe azonban nem került fehér, csak sárgarépa, sima vízzel csináltam (ahogy a recept is írja lehet alaplével is), illetve került bele egy kevés fehérbor. Amit kifelejtettem belőle, pedig igazán az tette volna pikánssá (Keresztanyum isteni levesét alapul véve, amit pont nem találtam), az a gyömbér, legközelebb biztosan reszelek bele egy keveset! (Ráadásul van is itthon....) 

A recept címe szerint tavaszi leves, de ezzel én abszolút nem értek egyet :)) Íme a link: 

https://streetkitchen.hu/receptek/tavaszi-edesburgonya-kremleves/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyhagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr7214278265

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2018.10.05. 11:00:32

Ez egy isteni recept, mennyei. Igazi őszi ízek, őszi hangulatot áraszt. Tetszik a blog nagyon, inspiráló, hogy megtanuljak főzni.
www.ujsagomat.hu/interspar/akcios-ujsag-csutortoktol-04-10-2018-0/
süti beállítások módosítása
https://kiskonyhagasztro.blog.hu/