A brutális finomság: milánói sertésborda

Ahogy Fördős Zé a videóban is elmondja: az olaszok biztos kiborulnának idegileg, ha meglátnák ezt az igen csak magyarosított, ám de a mi igényeinek maximálisan kielégítő brutális fogást: tészta, rántott hússal, jó sok sajttal a tetején?! Bizony, szeretjük halmozni az élvezeteket, bár elsőre nekem is furcsának tűnt. 

Nem a leggyorsabban elkészíthető kaja, viszont egyszerre nagy adagot lehet készíteni (és ha már az ember nekiáll panírozni, akkor már nem áll meg három szeletnél..), a tészta pedig gyorsan megvan útközben. A végeredmény tényleg egy guszta, pasis, kiadós cuccos kaja lesz, ami frissen a legjobb! És hát igen, nem a diétázók napi eledele. :))

A receptet és a videót itt találhatjátok, én mindent e szerint csináltam és teljesen meg voltam elégedve a végeredménnyel.: https://streetkitchen.hu/receptek/milanoi-sertesborda-rengeteg-sajttal-osszesutve/

A bejegyzés trackback címe:

https://kiskonyhagasztro.blog.hu/api/trackback/id/tr9214181659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
https://kiskonyhagasztro.blog.hu/